Hardhouten balken

Hardhouten balken leveren wij uit voorraad in geschaafde/gladde en uiteraard ruwe/ruige uitvoering.

Hardhouten balk

Hardhouten balken zijn bruikbaar voor allerlei toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan de onderconstructie van uw vlonder of steiger, of voor gebruik in weg-en waterbouw. Klik hier om naar de juiste groep in de webshop te gaan. Wij maken in de webshop onderscheid in bezaagde (ruige balken) of geschaafde balken. Geschaafde balken zijn bijvoorbeeld prachtig als afwerking op uw schutting. Klik hier voor geschaafde balken in de webshop.

Hardhouten_balk_geschaafd_detail Hardhouten_balk_geschaafd

Op zoek naar hardhouten balken? Neem gerust contact met ons op! Wij staan klaar om uw aanvragen te behandelen. Klik om direct naar de juiste groep, hardhouten balken (ruig) in de webshop te gaan. 

Hardhouten_balk_ruig Hardhouten_balk_ruw

     

Zwarte draadmatten

 Zwarte draadmat 

draadmatten

Zwarte draadmatten zijn uniek! Een prachtig alternatief voor de standaard verzinkte draadmat. Deze zwarte draadmatten zijn geplastificeerd, waardoor een mooie strakke afwerking ontstaat. Klik hier voor meer informatie.

Beschoeiing

 damwand1.jpg

Een oeverbeschoeiing of grondkering kan op allerlei manieren gemaakt worden, zoals op bovenstaande foto te zien is d.m.v. hardhouten damwand, maar ook hardhouten (opgeklampte) schotten, of vezelcement golfplaten zijn mogelijk.

Grondkering

Import

import draad, gaas, tonkin, staal hout

Import

Als importeur houden wij ons bezig met het importeren van producten uit het 'verre oosten', bijvoorbeeld draad, gaas, tonkinstokken en allerlei aanverwante artikelen. Wellicht kunnen wij u hierin ook van dienst zijn, neemt u gerust contact op!

Hardhout

 Hardhouten_palen

Wij hebben ruim voldoende voorraad hardhout liggen in de meest voorkomende specificaties. Hardhouten palen, hardhouten planken voor b.v. beschoeiingen, maar ook vlonderplanken en tuinschermen voor tuin of terras.

Hardhout opslag