Hardhouten balken

Hardhouten balken leveren wij uit voorraad in geschaafde/gladde en uiteraard ruwe/ruige uitvoering.

Hardhouten balk

Toepassingen

Hardhouten balken zijn bruikbaar voor allerlei toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan de onderconstructie van uw vlonder of steiger, of voor gebruik in weg-en waterbouw. Klik hier om naar de juiste groep in de webshop te gaan.

Hardhouten_balk_geschaafd_detail Hardhouten_balk_geschaafd

Op zoek naar zware hardhouten balken of balken in een speciale maat? Neem gerust contact met ons op! Wij staan klaar om uw aanvragen te behandelen.

Hardhouten_balk_ruig Hardhouten_balk_ruw

     

Zwarte draadmatten

Zwarte draadmat

Zwarte draadmatten zijn uniek! Een prachtig alternatief voor de standaard verzinkte draadmat. Deze zwarte draadmatten zijn geplastificeerd, waardoor een mooie strakke afwerking ontstaat. Klik hier voor meer informatie.

draadmatten

Beschoeiing

 damwand1.jpg

Een oeverbeschoeiing of grondkering kan op allerlei manieren gemaakt worden, zoals op bovenstaande foto te zien is d.m.v. hardhouten damwand, maar ook hardhouten (opgeklampte) schotten, of vezelcement golfplaten zijn mogelijk.

Grondkering

Hardhout

 Hardhouten_palen

Wij hebben ruim voldoende voorraad hardhout liggen in de meest voorkomende specificaties. Hardhouten palen, hardhouten planken voor b.v. beschoeiingen, maar ook vlonderplanken en tuinschermen voor tuin of terras.

Hardhout opslag